Livestream met schrijfster Katja Kreukels

Kijk en luister via een livestream naar de boekenlezing met schrijfster Katja Kreukels vanuit de Bibliotheek Hoofddorp-Floriande.

Over Katja Kreukels
Journaliste en cultuursocioloog  Katja Kreukels (1974) uit Amsterdam schrijft voor tijdschriften en kranten als Het Parool en nrc.next. Op haar 18e kwam ze erachter dat haar vader ooit priester was geweest. In ‘Mijn vader was priester’ gaat Katja Kreukels op zoek naar het verleden van haar vader. Ze reist terug naar de tijd toen 95 procent van de Limburgse bevolking katholiek was en vertelt het verhaal van de oudste zoon die in het klooster treedt om de familie-eer hoog te houden. Een wereld van rozenhoedjes, priesterspeelgoed, heiligen-verering en wonderen. Een bevoogdende wereld die langzaam afbrokkelt.

Bekijk de livestream
Tijdens deze livestream zal Katja vertellen over de totstandkoming van haar boek en leest ze voor uit eigen werk. Ook is er ruimte voor vragen, live via de chat.

De livestream is gratis te bekijken op 19 juni om 20:00 via ons YouTubekanaal: https://www.youtube.com/channel/UCaCNzVexOarQuf3yztfzBfA