Stichting Senioren Samen op Weg

Voorzitter: Janny Kooij (06 2383 1308) jannykooij@planet.nl
Secretaris: Rietje Stahli (06 2923 3976) mc.stahli@quicknet.nl
Penningmeester: Jos Blok (06 1045 6774)
Coördinator bus: Vacant (06-33809247)
Afspraak maken of afmelden op dezelfde dag: 06-20512531 (chauffeur van bus)

Opfriscursus Veilig Verkeer

Er komt weer een nieuwe opfriscursus van Veilig Verkeer.
Deze zal plaatsvinden op woensdag 6 EN woensdag 27 november 2019.
Mocht U mee willen doen dan dient U wel BEIDE DAGEN aanwezig te zijn.
De cursus zal plaatsvinden in Hoofddorp.

Aanmeldingen graag naar mc.stahli@quicknet.nl
Onder vermelding van: naam, adres, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer.

Barmedewerkers gevraagd

Wilt U een gezellige vrijwilligersbaan voor enkele uren per week en vindt U het leuk met  senioren om te gaan?
De Stichting Senioren Samen op Weg zoekt medewerkers voor ons clubhuis DE KRIM. De tijden voor deze leuke “baan” zijn in overleg met onze beheerster Mevr. Els Rusman   overeen te komen.
Zij is bereikbaar onder tel.no : 0252 67 57 13.
Ook kunt U Gebouw De Krim bellen. Tel.no: 0252 68 19 85 en vragen naar Els Rusman.
Indien zij niet aanwezig is, kunt U terug gebeld worden.

Of mail naar: Rietje mc.stahli@quicknet.nl

Coördinator en chauffeurs Krimbus gevraagd

Wij zoeken nog steeds een coördinator voor onze Krimbus. Mocht een van U iemand kennen, of weten dat er een gegadigde is, laat dit dan even weten aan een van de bestuursleden van de Stichting Senioren Samen op Weg. Heel graag laten wij U weten wat deze vrijwilligersbaan in gaat houden.

Ook zoeken wij nog chauffeurs voor De Krimbus. Dat gaat echt leuk worden want in het nieuwe jaar komt er een NIEUWE BUS. Ook hiervoor kunt U zich aanmelden bij een van de bestuursleden of als U een van de chauffeurs kent, laat hem of haar dit dan even weten. U zult met open armen ontvangen worden. Ook dit is een heel dankbare vrijwilligersbaan.

Krimbus